15 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 891

Шановні працівники КП «Лохвиця-сервіс» та Лохвицької міської служби благоустрою! Сердечно вітаю  із професійним святом, Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення усіх, хто має відношення до роботи житлово-комунальної галузі  Лохвицької об’єднаної територіальної громади!

Для   споживачів комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто особливо і не замислюється над тим, який значний тягар відповідальності лежить на плечах працівників житлово-комунального господарства. Завдяки їм з року в рік змінюється вигляд нашої громади, її територія стає чистішою, впорядкованою, освітленою, квітучою. Поліпшується якість водопостачання і водовідведення, утримання будинків та прибудинкових територій. А представники сфери побутового обслуговування щодня бдають, аби життя мешканців громади ставало затишнішим і комфортнішим.

Із нагоди професійного свята висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя! Дякую вам за копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте  на благо людей!

Від щирого серця бажаю вам та  вашим родинам міцного здоров’я і добробуту, миру і злагоди, впевненості у завтрашньому дні і професійних здобутків. Хай кожен наступний рік додає вам оптимізму, відчуття задоволення, бадьорості духу і достатку. Хай ваша праця приносить оточуючим втіху, а докладені вами професійні зусилля винагороджуються людською довірою і повагою!

                                      Віктор Радько,

                                      Лохвицький міський голова

Фото без опису