Шановна громадо!

  • 1014

Повідомляємо, що на час великодніх вихідних на території Лохвицької міської ради обмежувальні заходи, пов’язані з карантином, крім попередньо введених, посилюватися не будуть. Всі продуктові та господарчі магазини, АЗС продовжуватимуть працювати у визначеному їм режимі. Але починаючи з 13 години 18 квітня до 6 години ранку 21 квітня пересування та перебування у громадських місцях без нагальної потреби забороняється!

Ще раз  наголошуємо  громадянам та церковнослужителям, що у ході проведення великодніх служб забороняється проведення масових релігійних заходів на території церков та прилеглих до них територій за участю прихожан. Доступ громадян до релігійних споруд та прилеглих до них територій обмежується. Церковнослужителі повинні дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів при проведенні богослужінь шляхом обмеження перебування у приміщенні церков не більше 10 осіб зі свого числа з наявними індивідуальними засобами захисту при дотриманні безпечної відстані між особами і унеможливленні фізичного контакту з церковними предметами.

Контроль за дотриманням громадянами обмежувальних заходів на території Лохвицької міської ради буде здійснюватися працівниками поліції.

Закликаємо всіх зустрічати великодні свята у родинному колі. Залишайтеся вдома! Особливо літні люди  і ті, хто перебуває в зоні ризику! Бережіть себе і своїх близьких!

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради

Фото без опису