Вітання голови

  • 592

Шановні мешканці Лохвицької
об’єднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння, з Пасхою Христовою!

Це свято нагадує нам про істинну мету нашого земного життя, об’єднує у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі, праведні діла. У цей день ми наповнюємо свої серця милосердям, добрими помислами, любов’ю до ближнього і непохитною вірою в духовне відродження кожної людини.

Дві тисячі років тому Ісус Христос приніс себе у жертву в ім’я спасіння людських душ. Завдяки цьому ми можемо мати віру у вічне життя, прагнучи жити в гармонії одне з одним, наповнюючи наші серця вдячністю і добротою.

         Пасхальна радість дарує нам надію й віру, з якими ми дивимося у майбутнє, спонукає до єдності задля спільного блага. Будемо разом молитися, щоб Господь послав на нашу українську землю довгожданий мир, позбавив від згубної пошесті, яка паралізувала життя всього світу!

Нині всім треба проявити християнську та громадянську відповідальність і об’єднатися в щирій молитві дистанційно. Та  ми будемо твердо вірити, що Спаситель захистить всіх, хто на Нього сердечно сподівається! 

Від душі я зичу всім міцного здоров’я, благополуччя, гарного настрою, миру й злагоди. Нехай Великдень принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини!
А серце кожної людини наповниться радістю і світлом! Божої вам благодаті та душевної величі.

Хай сонце завжди світить нам з небес – Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Віктор Радько,  

Лохвицький міський голова

Фото без опису