Вітання з Днем пам’яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 763

Шановні мешканці Лохвицької ОТГ!
Дорогі співвітчизники!
Прийміть щирі вітання  з Днем пам’яті та примирення і 75-ю річницею  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ми пишаємося тим, що народ нашої країни зробив вагомий  вклад у спасіння людства від нацистських окупантів.

Час, що минув від травня 1945 року, переконливо доводить велич подвигу переможців, які відстояли свободу, честь і незалежність Вітчизни, очистили рідну землю від чужоземної навали.

День Перемоги став для українців святом радості і скорботи, символом національної гідності, даниною глибокої шани до солдатського подвигу.

І через 75 років це величне свято щемом торкається наших сердець, нагадуючи всім нам, що найдорожче в світі – це воля і мир!

Сувора правда війни залишається з нами як уособлення мужності, патріотизму, тяжкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги своє життя.

Низький уклін нашим ветеранам, які наближали Велику Перемогу своєю силою і завзяттям. Їх залишилося зовсім мало і вони заслужили гідних і щасливих днів та глибокої поваги з боку суспільства.

Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я майбутнього рідної  України. Твердо віримо, що День Перемоги слугуватиме гуртуванню та єднанню української нації, додасть нам наснаги у подальшій боротьбі за вільну,  демократичну та заможну  державу.  

Вітаючи всіх з Днем пам'яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,  я сердечно зичу усім мирного неба над головою, міцного здоров’я, благополуччя, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків та родинного затишку,  а нашій рідній Україні – миру і розвитку.

Віктор Радько,

Лохвицький міський голова

Фото без опису