Звернення міського голови

  • 977

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ!
Для підтримки порядку і належного санітарного стану в населених пунктах Лохвицької об’єднаної територіальної громади закликаю керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від відомчої приналежності, та громадян,  які мають приватні будинки, своєчасно косити траву на своїх прилеглих територіях!

Фронт робіт косарів КП «Лохвиця-сервіс» та Лохвицької міської служби благоустрою передусім зосереджений на місцях загального користування, де окрім них цього ніхто не зробить: парках, скверах, алейках, стадіонах, перехрестях, узбіччях центральних вулиць. Та працівники комунальних служб не в силах охопити всю територію громади, яка обчислюється тисячами квадратних метрів!

Водночас хочу нагадати, що про дотримання порядку на  територіях, прилеглих до об’єктів торгівлі, та прибудинкової території у секторі приватної житлової забудови, відповідно до Правил благоустрою Лохвицької міської ради,  повинні дбати самі власники та господарі!

Давайте поводитися так, щоб не накладення штрафу, а  свідоме бажання зробити кращим місце, де ми живемо чи працюємо, змушувало всіх нас вдаватися до активних дій! Візьміть косу, косарку, витратьте на це півгодини свого часу! Вся громада матиме гарний, доглянутий вигляд, якщо кожен почне із себе!

         Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису