Турботи Лохвицької міської служби благоустрою

  • 881

Впорядкованість території громади залежить від безлічі щоденних справ, якими займаються працівники Лохвицької міської служби благоустрою.

А турбот у цю гарячу весняну пору у них вистачає. Бригада озеленювачів наразі активно дбає про ошатність міського простору, доглядаючи клумби.

Робітники благоустрою зосередили свої зусилля на боротьбі з буйнотрав’ям  на газонах узбіч вулиць, на прилеглій території спортмайданчиків, у парку Перемоги.     Сьогодні по обіді вони працювали на вул. Героїв України та Сулицькій.

А зранку займалися влаштуванням зручностей для лохвичан – встановлювали біотуалети поблизу дитячого ігрового комплексу у центральному міському сквері та біля мультифункціонального спортивного майданчика по вул. Героїв України.

Саме  туди стараннями працівників  міської служби благоустрою   перенесено дитячий ігровий майданчик, який раніше розташовувався у сквері. Пофарбовані у яскраві кольори,  споруди майданчика добре виглядають на новому місці.

Тепер не лише прихильникам спорту, а й і найменшим мешканцям навколишніх п’ятиповерхових будинків є де з користю для здоров’я проводити своє дозвілля. Фото без опису