1 червня – Міжнародний день захисту дітей

  • 506

Дорогі діти, шановні батьки!
Сьогодні, у  перший день літа, ми разом зі світовою спільнотою відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.

Серед інших днів року цей день важливий для  всіх дорослих, адже діти – це ми самі в минулому, і наше майбутнє – в їхніх тендітних руках!   

Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щодня, щохвилини відчували себе щасливими. Бо немає більшого щастя, аніж бачити усмішку дитини!

У сучасному світі хочеться вберегти їх від байдужості і жорстокості, від непотрібної інформації і раннього дорослішання, від війн і хвороб.

Тож сьогодні, у День захисту дітей, давайте ще раз нагадаємо собі про їхнє право на щасливе дитинство! Адже тільки ми, дорослі, можемо зробити для хлопчиків і дівчаток цю пору яскравою і безтурботною!

Вірю в те, що зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховаємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави!

З нагоди свята дозвольте побажати вам,  наші маленькі мешканці громади, міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку  дорослих та яскравих, сяючих посмішок!

Зичу вам тепла, світла і гарного настрою! А ще від щирого серця бажаю, аби кожен день у житті був прожитий вами по-дитячому – радісно і безтурботно!

Лохвицький міський голова Віктор  РадькоФото без опису