Передали благодійну допомогу медикам

  • 1495

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», що входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» реалізує Проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».

У рамках проєкту Програмою закуплені засоби індивідуального захисту для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.  

Наряду з іншими  громадами в умовах надзвичайної ситуації на безповоротній та безоплатній основі благодійну пожертву у вигляді наборів індивідуального захисту та дезінфекції отримала і Лохвицька ОТГ. У переліку – медичні маски, костюми біологічного захисту/комбінезони, рідкі дезінфікуючі засоби,  антисептики для рук, захисні окуляри, респіратори, нітрилові рукавички, безконтактний інфрачервоний термометр. Всього – 1299 предметів.  

Лохвицький міський голова Віктор Радько разом з керуючим справами виконавчого комітету Лохвицької міської ради Леонідом Верескуном передали отримані засоби людям, які в умовах пандемії найбільше їх  потребують – медикам. Головний лікар КНП  «Лохвицький ЦПМСД» Лохвицької районної ради  М.І. Лисенко та завідуюча Лохвицькою АЗПСМ Л.О. Панченко від імені медпрацівників, які щоденно піклуються про здоров’я та життя   пацієнтів, щиро подякували благодійникам за підтримку та надану допомогу.Фото без опису