21 червня – День медичного працівника

  • 714

Шановні медичні працівники – лікарі, фельдшери, медичні сестри!

Від щирого серця  вітаю вас з професійним святом! Обрана вами професія заслуговує на найтепліші слова, захоплення й повагу.

Праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медичні працівники самовіддано охороняють найбільші цінності, даровані людині, – життя і здоров’я. Бо якими б не були технічні досягнення, найголовнішим у медицині є люди, які надають допомогу. У них немає свят і вихідних, особливо сьогодні в умовах пандемії COVID-19, їхня праця дуже важка і вимагає справжніх професійних навичок, гуманізму, а також величезної відповідальності, адже хто, як не вони, знають, чого варте людське життя.

Шановні медики! Вас недаремно називають хранителями життя – у ваших руках щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від вашої психологічної підтримки і проявленого милосердя. 

Дякую кожному за самовіддану працю, врятовані життя та відновлене здоров’я мешканців громади! Зичу всім, хто залишається вірним клятві Гіппократа, міцного здоров’я, творчих здобутків, невичерпної енергії у вашій надзвичайно потрібній людям роботі. Хай не полишає вас нездоланна віра, підтримує свята надія, зігріває всеперемагаюча любов! Невичерпної вам енергії та міцного здоров’я!

                                               Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКОФото без опису