Привітали медиків з професійним святом

  • 1411

Цієї неділі професійне свято – День медика – відзначають люди, які, слідуючи своєму благородному покликанню, вдень і вночі  стоять на сторожі життя і здоров’я пацієнтів.

З цієї урочистої нагоди напередодні свята працівників КНП Лохвицької районної лікарні Лохвицької районної ради від імені мешканців об’єднаної територіальної громади привітав Лохвицький міський голова В.І. Радько. 

Він подякував медичним працівникам за вірність клятві Гіппократа, за саможертовну працю, готовність прийти на допомогу кожній людині, що у суспільстві в умовах запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади є особливо актуальним. 

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, високі показники в роботі, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я мешканців Лохвицької об’єднаної територіальної громади та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – міський голова В.І. Радько вручив Грамоти Лохвицької міської ради та цінні подарунки районному акушеру гінекологу І.І. Матюшенку, лікарю-психіатру Ю.В. Пучці та медичній сестрі, депутату Лохвицької міської ради VІІ скликання Л.П. Коломієць.

На радість колективу медпрацівників КНП «Лохвицький ЦПМСД» Лохвицької районної ради міський голова з теплими словами вітань і вдячності за самовіддану турботу про життя і здоров’я мешканців громади подарував квітку у вазоні. Фото без опису