23 червня – День державної служби України

  • 604

Шановні державні службовці  Лохвицької ОТГ!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! На вас лежить відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Кожен з вас на своєму місці виступає ланкою, що поєднує владу і народ, формує ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Переконаний, що запорукою успішного виконання поставлених завдань є ваш професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід, які й надалі будуть слугувати людям.

Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на благо жителів  Лохвицької об’єднаної територіальної громади!

Бажаю вам і  надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям,  мудрою порадою, добрим словом і ділом! Хай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаю, щоб кожен день вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

         З повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису