Перевірили роботу дитсадків міської ради в умовах дії карантину

  • 820

З 10 червня цього року дитсадки Лохвицької ОТГ відновили свою роботу з відвідуванням дітей.

Задля безпеки вихованців і працівників під час роботи цих закладів в умовах карантину завідуючими дитсадків Валентиною Клименко, Катериною Шпитяк, Ларисою Дігтяр та Світланою Грибович спільно з відділом освіти виконкому Лохвицької міської ради було організовано та проведено ряд протиепідемічних заходів, в т. ч. придбання за місцеві кошти засобів індивідуального захисту для працівників (захисні маски, рукавички), антисептиків та дезінфікуючих засобів для обробки приміщень будівлі, території.

24 травня цього року представники територіального підрозділу ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області Олександр Іванина, Ніна Блізнікова та відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради Вікторія Лавренко провели комісійну перевірку закладів дошкільної освіти Лохвицької міської ради.

У ході обстежень увага була зосереджена на питаннях організації та дотримання в дитсадках протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції (COVID-19).

У підсумку роботи комісія дійшла висновку, що всі дошкільні навчальні заклади працюють відповідно до визначених рекомендацій та дотримуються встановлених заборон (обмежень).