Відбулося чергове засідання виконкому Лохвицької міської ради

  • 1374

25 червня відбулося засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради, на порядок денний якого було винесено 21 важливе для життєдіяльності громади питання.

Найперш, членами виконкому було схвалене рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 11 тяжкохворим мешканцям, які проживають на території населених пунктів Лохвицької ОТГ.

Члени виконкому надали дозвіл на розміщення з 25.06 по 1.10 2020 року тимчасової торговельної точки  – спеціалізованого ПР-фургону для торгівлі з нього морозивом  по вул. Шевченка, 4-а на автомобільній стоянці біля аптеки.

Було погоджено місце розміщення та режим роботи сезонного літнього майданчика дитячих ігрових атракціонів в м. Лохвиця  у сквері Героїв України (біля буд. 1б зі сторони входу до Лохвицького міського ЦДЮТ) терміном з 1.07 по 1.10 2020 року з графіком роботи з 800 по 2200 год. без обідньої перерви та вихідних.

Рішенням членів виконкому зі списку громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради в м. Лохвиця, виключено двох осіб у зв’язку з поліпшенням житлових умов, двом громадянам затверджено матеріали по приватизації квартир.

Утворено аукціону комісію для приватизації (продажу) об’єкта малої приватизації, визначеного рішенням 34 сесії Лохвицької міської ради 7 скликання №11 від 18.06.2020 року.

Надано дозвіл на встановлення зовнішньої реклами – рекламного борду за адресою: м. Лохвиця, вул. Героїв України, 3 (на стіні районного комунального об’єкту нерухомості).

Наступні питання, розглянуті і обговорені членами виконавчого комітету, стосувалися   містобудування. Так рішенням виконкому було надано дозволи на облаштування автомобільної стоянки з під’їздом на території біля земельної ділянки по вулиці Героїв України, 6, будівництво автозаправної станції по вул. Шевченка, 141 в м. Лохвиця, автомобільної стоянки та пішохідної зони біля будівлі №11 по вул. Гоголя,  погоджено містобудівні умови і обмеження для проєктування об’єктів будівництва – двох магазинів та індивідуальних гаражів в м. Лохвиця.