28 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ МОЛОДІ

  • 744

Шановні представники молодого покоління! Дорогі мешканці Лохвицької ОТГ!

Від щирого серця вітаю вас із яскравим святом  календаря – Днем молоді!  Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді – особливе та унікальне, бо саме такою і є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, широких перспектив.

Нинішню молодь вирізняє підвищений інтерес до життя, потреба в здобутті хорошої освіти, незалежність і самостійність, уміння визначати для себе конкретну мету та наполегливо йти до її досягнення.

Дорогі юнаки і дівчата! Ви – сьогодення Лохвицької об’єднаної територіальної громади  і  її майбутнє! Зараз, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, оптимізм, прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.

Нині я сердечно  вітаю тих,  хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість – не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху.

З нагоди свята бажаю усім молодим тілом і душею міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого ви прагнете! З Днем молоді всіх – святом юності, енергії та оптимізму!

                                                        Віктор РАДЬКО, Лохвицький міський голова Фото без опису