У Лохвицькій ОТГ з робочим візитом побував перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін

  • 747

Перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Д.С. Лунін в рамках роботи мобільної групи дорадчої комісії з супроводу та моніторингу стану будівництва об’єктів, що реалізується в межах Національної програми «Велике будівництво», якою передбачено будівництво, реконструкція та капітальний ремонт об’єктів соціальної сфери та дорожньої інфраструктури на всій території країни, 26 червня побував у Лохвицькій ОТГ. У робочій зустрічі взяла участь і голова Лохвицької РДА Т.В. Костенко.

Невід’ємною частиною програми «Велике будівництво» стала президентська програма «100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів», у межах якої в області першочергово були визначені 15 об’єктів.   У їх переліку  – впровадження проєкту «Реконструкція основної будівлі ДНЗ №1 «Теремок» (впровадження енергозберігаючих технологій по утепленню фасаду, реконструкція даху та влаштування автономного опалення) по вул. Героїв України, 49а м. Лохвиця», реалізацією якого займається Лохвицька ОТГ.  

Про стан виконання робіт на цьому об’єкті членів мобільної групи поінформував заступник Лохвицького міського голови А.І. Лахач. Перший етап впровадження проєкту виконано в 2019 році – на території ДНЗ «Теремок» побудовано котельню на альтернативному паливі (пелети), зовнішні мережі теплопостачання.

У другому етапі реалізації проєкту – реконструкція даху, яка наразі підходить до завершення. На черзі – утеплення фасаду будівлі. Роботи ведуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

Проаналізувавши хід виконання робіт, перший заступник голови Полтавської ОДА дав доручення завершити роботи на об’єкті до 1 вересня 2020 року. Фото без опису