З професійним святом – Днем судового експерта!

  • 569

Сьогодні, 4 липня, відзначається День судового експерта України. Судова експертиза є найважливим засобом боротьби зі злочинністю та  захисту прав і свобод громадян. Професія судового експерта є унікальною. Як відомо, від професіоналізму і особистої відповідальності цих людей залежать результати експертиз, що є передумовою справедливого і неупередженого правосуддя.  

Сьогодні з нагоди професійного свята Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько привітав працівників Лохвицького відділення обласного бюро судово-медичної експертизи Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА, побажавши їм плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку на території нашої громади.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у судово-експертній діяльності та з нагоди професійного свята  – Дня судового експерта – грамотами Лохвицької міської ради відзначено судово-медичного експерта Івана  Володимировича Мазоху, медичну сестру Наталію Григорівну Бибик та молодшу медичну сестру Віру Григорівну Зрібняк. Фото без опису