8 липня – День родини

  • 685

Дорогі мешканці Лохвицької ОГТ! Прийміть найширіші вітання з нагоди Дня родини! Це відносно молоде, адже відзначається з 2012 року,  проте  важливе й актуальне свято, яке символічно припадає на день Петра і Февронії – християнських покровителів сім'ї і шлюбу.

Родина – це споконвічна опора, де кожна людина черпає любов, надію і духовні сили. Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину та порадіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі близьких! Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри,  бабусина пісня,  дідусева розповідь, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя для кожної людини! У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина здорова і щаслива.

У цей літній день бажаю всім мешканцям нашої громади сімейного затишку та взаємної поваги, щирого кохання та непохитності родинних стосунків!  Хай спокій, любов, достаток та  взаєморозуміння панують  у ваших родинах! Хай щебетання діток приносить у ваші оселі  радість і мир. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашим близьким на многії літа!

Віктор РАДЬКО,

          Лохвицький міський головаФото без опису