ЛЮБЛЯЧА РОДИНА – НАЙКРАЩЕ ДЛЯ ДИТИНИ

  • 1433

«З родини йде життя дитини», – кажуть у народі. Тут дитина робить свої перші життєві кроки, навчається любові і добра, отримує міцний фундамент морально-етичних цінностей, якими потім керується у дорослому житті.

Діти  мають зростати в сім’ях рідних батьків, але інколи обставини складаються так, що це неможливо. Тоді альтернативою може стати інша сім’я, яка добровільно бере дітей на виховання.  Наша держава підтримує створення сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.  Однак  турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку,  маминої ласки, надійного  татового плеча.

У місті Лохвиця мешкає сім’я Дмитра і Ольги Красношапок, які окрім двох власних  дітей зігрівають теплом своїх сердець прийомних доньку і синочка.

Сьогодні з нагоди святкування Дня родини провідний спеціаліст з гуманітарних і соціальних питань Наталія Дробот і провідний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді і спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради Валентина Петрошевич привітали дружну родину Красношапок, вручили їм подарунки і солодощі. А ще – щиро подякували подружжю за те, що  віднайшли в собі душевну силу і здійснити  мрію дітей, які  живуть  і зростають у гармонійній, люблячій родині.Фото без опису