Тренажерний зал для здоров’я і фізичного розвитку

  • 1636

На базі Лохвицької гімназії №1 розпочато реалізацію проєкту «Облаштування тренажерного залу для здоров’я та фізичного розвитку дітей і молоді Лохвицької ОТГ». 

Завданням  проєкту є створення  умов  для отримання якісних муніципальних послуг у сфері позашкільної освіти за напрямком «Фізична культура і спорт» дітьми Лохвицької ОТГ в Опорному закладі Лохвицька гімназія №1 шляхом проведення реконструкції вільних підвальних приміщень з улаштуванням більше 20 видів тренажерів та близько 140 аксесуарів для тренажерного залу.

Важливим завданням проєкту є забезпечення відкритого та доступного для всіх учнів громади користування тренажерним залом.

Проєктом передбачено, що при реконструкції підвальне приміщення буде обладнане  вентиляційною системою, в ньому буде замінено електроосвітлення, проведено капітальний ремонт мереж водопостачання і водовідведення,  виконано капітальний ремонт санвузлів, а також душових, де спортсмени  матимуть можливість привести себе в форму.Фото без опису

Наразі в підвальному приміщенні проведені підготовчі роботи з демонтажу перестінків, штукатурки на стінах і каналізаційної мережі. На даний час змонтована нова система водовідведення, виконані роботи по штукатурці і гідроізоляції стін, продовжуватимуться роботи по гідроізоляції, вирівнюванню і заливці підлоги.