Вітальне слово міського голови

  • 1391

ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ 2020 РОКУ! Від щирого серця вітаю вас із отриманням свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти – вашої першої перепустки в доросле, самостійне життя!

Вам, цьогорічним випускникам, непросто було завершити навчальний рік дистанційно, без належної підготовки нелегко було пройти випробування – скласти зовнішнє незалежне оцінювання. Та  проявивши наполегливість і волю до знань, ви гідно пройшли через ці життєві обставини.

Зараз у великому морі під назвою життя ви подолали відстань до першого маяка, який зветься «Закінчення школи». Вирушаючи далі у подорож, візьміть у свій багаж приємні спогади про школу і рідне місто, безмежну вдячність вчителям і батькам, а ще  – знання, любов і волю до праці.  Все це разом узяте допоможе вам з гідністю йти життєвою дорогою.

Міська влада зі свого боку зробить усе, щоб за роки навчання наше рідне місто змінилося так,  аби вам захотілося сюди повернутися жити і працювати на благо Лохвицької об’єднаної територіальної громади!

А сьогодні я від щирого серця бажаю кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, непохитної  віри у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Нехай вам щастить завжди і в усьому, дорогі випускники!  

Із найкращими побажаннями,

Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису