23 серпня – День Державного Прапора України

  • 552

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Від щирого серця вітаю вас із визначним національним святом – Днем Державного Прапора України!

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Для нас, українців, таким символом є звитяжний синьо-жовтий стяг.

Під цим гордим  знаменом 29 років тому наш народ утвердив свою віковічну мрію про незалежність. Борці за  волю України ніколи не корилися, крізь усі випробування вони гордо несли український прапор – наш історичний дух, нашу совість, вічно живу пам’ять про героїчне минуле, славу і велич нації.

Прапор говорить мовою наших сердець. Його благородні синій і жовтий кольори завжди уособлювали миролюбство та ратну працю мільйонів українців.

Нині наш двоколор виконує важливу для української нації функцію – слугує духовним оберегом для наших воїнів-захисників на сході країни.

Переконаний, що вороги України зазнають поразки! Впевненості у перемогу нам додають подвиги дідів, батьків, наша героїчна історія і сьогодення.

Дорогі земляки! Вітаючи всіх із Днем Державного Прапора, я від щирого серця бажаю, щоб ваше життя завжди було яскравим і радісним, як кольори нашого рідного стягу. Хай небо над вашими головами завжди буде ясним і блакитним, а урожай на полях – щедрим і багатим!

Нехай стяг України наповнює ваші душі патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього, а кожен день вашого життя буде сповнений здоров’ям, радістю, теплом і новими здобутками на славу рідної України!

 

Із повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису