24 серпня – День Незалежності України

  • 633

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Від щирого серця вітаю вас із величним загальнонаціональним святом – 29-ю річницею Незалежності України!

24 серпня 1991 року здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація реалізувала своє одвічне прагнення до вільного буття у власній державі, до свободи та соборності.

Об’єднавшись під гордим синьо-жовтим стягом, наш народ заявив всьому світові про рішучий  намір самому визначати свою долю.

Двадцять дев’ять років ми живемо в суверенній державі. Та знову перед Україною постали нелегкі виклики, і поняття свободи набуло нового значення для кожного українця.

Нині незалежність – це Революція гідності і Небесна Сотня, це тисячі Героїв-патріотів, що власною душею і тілом боронять країну від східного агресора. Це незламна воля наших воїнів, які, маючи за духовний оберіг символ нації – Український Прапор, щодня захищають мирне небо над нашими головами.

Переконаний, ми відстоїмо вільну Україну та доведемо собі і світові, що українці мають непохитну жагу до свободи та вроджене почуття єдності!

Тож нехай любов до України та відчуття згуртованості допомагає нам розбудовувати і захищати наш дім, розвивати економіку, берегти та створювати нові гуманітарні цінності!

Ми єдині в прагненні бачити нашу країну сильною  – в цьому наше майбутнє!

Від душі бажаю всім здоров’я і незламного українського духу, добра і мирного неба, мудрості і глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади та всієї України!

З Днем Незалежності, дорогі земляки!

 

Із повагою, Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису