Перше вересня – День знань

  • 558

ДОРОГІ ДІТИ, ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ ТА БАТЬКИ!

Вітаю вас із Днем знань, із початком нового навчального року – відправною точкою для майбутніх досягнень!

Як завжди, швидко промайнула безтурботна літня пора. Настав час школярам здобувати нові знання, а педагогам передавати свій досвід, уміння та навички підростаючому поколінню.

Любі учні! Насамперед, я від щирого серця вітаю хлопчиків і дівчаток, які 1 вересня увійдуть у класи і вперше сядуть за парти. Найкращі побажання цьогорічним першокласникам! Учням випускних класів бажаю твердої впевненості в тому, що тільки знання відкривають чудовий і неосяжний світ, дають великі можливості  для реалізації всіх своїх здібностей, допомагають досягти  висот у житті. Адже успішне навчання – це ключ від дверей, за якими відкривається шлях у подальше  доросле життя. Всім школярам бажаю на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих  і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою життєвих перемог!

Дорогі батьки! Зараз дітям як ніколи потрібна ваша підтримка і порада, добре слово і підказка. Нагородою за це будуть їхні успіхи гарні оцінки та щоденні досягнення у творчості  і спілкуванні.

Шановні педагоги! Всі ви зараз переживаєте непрості часи освітянських реформ, на кращих зразках європейського і світового досвіду будуєте Нову українську школу. Бажаю вам сили й натхнення на цьому  тернистому шляху! Хай ваша мудрість буде тим безцінним дороговказом, який допоможе виховати гідними людьми маленьких громадян нашої держави! Хай новий навчальний рік стане для кожного з вас  благодатним і щедрим, щоб заколосилася засіяна вами освітня нива!

Сил і терпіння всім на весь майбутній рік, невичерпної енергії, оптимізму та віри в себе. Цікавих уроків, легких контрольних, гарних оцінок, насиченого дозвілля, а головне – імунітету до всіх інфекцій та неприємностей! Хай новий навчальний рік принесе всім не лише користь, а й радість. Зі святом!

Із повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису