У селі Гаївщина облаштовують спортмайданчик та зону відпочинку

  • 1092

У 2019 році за кошти Лохвицької міської ради на території біля сільського будинку культури в селі Гаївщина було облаштовано дитячий майданчик –  діти від 3 до 12 років отримали можливість цікаво та безпечно проводити свій час.

Але, зв’язку із відсутністю будь-якого вуличного спортивного обладнання на території села підлітки і молодь не мали де займатися спортом та проводити спільне дозвілля.

 Зараз у них з’явиться така можливість, адже завершується  реалізація проєкту «Облаштування спортивного майданчика та зони відпочинку в селі Гаївщина Лохвицької міської ради Полтавської області», який минулоріч завдяки активній підтримці мешканців громади – учасників онлайн-голосування, став переможцем конкурсу «Бюджет участі Полтавської області».

 У рамках реалізації заходів проєкту у селі Гаївщина на території біля існуючого дитячого майданчика, що розташований поблизу молодого соснового парку, у кінці серпня 2020 року встановлено сучасний спортивний мультифункціональний комплекс.

А сьогодні  там встановлюються дві альтанки, до яких згодом буде проведена Інтернет-мережа.

Тепер не тільки дітлахи, а й молодь та навіть дорослі мешканці села зможуть відпочивати на цьому місці цікаво і корисно.