Їдальня гімназії: від демонтажу до першого сніданку

  • 1128

Зважаючи на потребу дітей харчуватися у сучасних умовах, які б відповідали вимогам  системи безпеки харчування НАССР, Лохвицька міська рада ініціювала   проєкт «Капітальний ремонт їдальні Лохвицької гімназії №1 по вул. Незалежності, 10 в м. Лохвиця Полтавської області»,   реалізація якого розрахована на 2020 – 2021 роки.

Ремонтні роботи, виконання яких відповідно до проєкту передбачено на 2020 рік, завершені. Завдяки цьому оновленого вигляду набули гарячий та варочний цехи, мийка, а також  санвузол та коридор.

Розпочавши з демонтажу застарілого обладнання та підлоги, працівники підрядної організації «Гадячбудмонтаж» провели в цехах заміну системи водопостачання з установленням двосекційних мийок,  системи водовідведення із заміною труб, утеплили підлогу з покриттям керамічною плиткою, обробили протигрибковою сумішшю стіни та облицювали їх плиткою.

У той час, як кухарі поки що на колишньому обладнанні готують школярам смачні страви,  їдальня очікує на нове сучасне обладнання. Відповідно до підписаних договорів, арсенал їх чималий: машини для обробки продуктів  харчування – тістоміс, картоплечистка,  хліборізка, овочерізка; холодильне обладнання – шафи холодильні, скриня морозильна, обладнання  для закладів громадського харчування  – столи виробничі з поличкою, з бортиком,  столи-тумби, прилавок нейтральний,  стелажі для сушки,  електричні побутові прилади – марміти перших та других страв, посудомийна машина, пароконвектомат, електична плита, м’ясорубки для сирої та готової продукції, жарочна шафа,  сковорода електрична, електрокотел, кип’ятильник електричний, планетарний міксер.Фото без опису