Цікаві навчальні засоби для молодших школярів

  • 1209

Головне завдання Нової української школи – створити  цікавий, приємний та дружній до дитини освітній простір, результатом навчання в якому стане вміння кожного учня критично мислити, висловлювати свою думку, використовувати набуті знання та навички у повсякденному житті. Застосування під час занять сучасних демонстраційних матеріалів є одним з ключових компонентів для реалізації засад НУШ. Адже наявність наочного приладдя робить процес навчання більш ефективним та простим не лише для учнів, а й для вчителів.

Аби  діти могли легше осягати навчальний матеріал та мали постійний інтерес до того, що відбувається на уроках, Лохвицька міська рада за кошти державного та місцевого бюджету придбала навчальні засоби для учнів молодших класів шкіл громади, зокрема цьогорічних першокласників.

У їх переліку – 103 найменування предметів. Комплекти стендів, набори таблиць, набори сюжетних та предметних малюнків, розвивальних ігор, терези демонстраційні з набором важків, набори пісочних годинників, лупи, рахівниці, танграми на магнітах,  глобуси фізичні, компаси, мікроскопи шкільні, коркові дошки, флипчарти для письма маркером, мольберти двосторонні крейдово-маркетні, набори лабораторні з природознавства, телурії тощо – всі ці засоби із задоволенням будуть використовувати і учні та вчителі для  цікавого і продуктивного навчання.