Кращі учні – стипендіати Лохвицького міського голови

  • 633

Цьогоріч вже втретє на теренах Лохвицької ОТГ відбулося вручення Сертифікатів на отримання стипендії міського голови. І якщо раніше ця церемонія проходила на головній сцені під час святкування Дня міста, то у цьому році у зв’язку з карантинними обмеженнями кращі учні, які мають високі досягнення та успіхи у навчанні, отримали свої нагороди в стінах рідної школи.

На урочистих заходах, що сьогодні пройшли у шкільних родинах  Лохвицької гімназії №1 та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, радість із стипендіатами прийшли розділити однокласники, друзі та їх вчителі-наставники.

Почесну місію вручення Сертифікатів виконав Лохвицький міський голова Віктор Радько, якому, власне, й належить ідея грошового заохочення кращих учнів громади.

А в числі стипендіатів міського голови серед школярів закладів освіти Лохвицької міської ради на 2020-2021 навчальний рік –  учні Лохвицької гімназії №1: Дробязко Олександр (учень 9 класу), Мазоха Олеся (учениця 11 класу), Міц Олеся (учениця 11 класу), Фирса Анна (учениця 10 класу) та учениця 10 класу Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Костоглод Амалія.

Ці учні, відмінно попрацювавши на свій успіх у минулому навчальному році, з 1 вересня 2020 року по 31 травня 2021 року щомісяця на свій картковий рахунок будуть отримувати по 1 тисячі гривень.

У подарунок разом зі щирими словами вітань стипендіати отримали книгу відомої дитячої письменниці Анни Коршунової «Зачарована часом Лохвиця», видану за кошти Лохвицької міської ради з нагоди відзначення 700-річчя першої писемної згадки про місто в історичних джерелах. А також днями їм в подарунок від Лохвицької міської ради буде передана ювілейна монета  «700 років першої писемної згадки про Лохвицю» номіналом 5 гривень, випущена Національним Банком  України.  

Фото без опису