Нагородили учасників міських конкурсів

  • 1629

У приміщенні мЦДЮТ відбулася урочиста церемонія нагородження учасників міських конкурсів, оголошених Лохвицькою міською радою з нагоди святкування Дня міста-2020 та 700-річчя першої писемної згадки про місто в історичних джерелах.

Приємно, що їх учасниками стали і діти, й дорослі лохвичани, продемонструвавши любов до міста, де вони живуть, зростають, працюють.

Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько когорті переможців, призерів та учасників конкурсів вручив Грамоти Лохвицької міської ради, цінні подарунки та книгу Анни Коршунової «Зачарована часом Лохвиця», надруковану з нагоди відзначення ювілею міста Лохвиця.

У міському конкурсі фотографій «Думи про місто. Лохвиці – 700» свої роботи представили 32 учасника, любителі і професіонали.

Серед аматорів у номінації «Мої улюблені місця Лохвиці» перемогу здобув Дмитро Петрович Зінник, ІІ місце – Світлана Іванівна Каблучка, ІІІ місце – Еріка Сорока.

Троценко Артем серед любителів переміг у номінації «Міський пейзаж», а друге місце у цій номінації посіла Хиль Наталія Василівна.

Серед професіоналів у номінації «Міський пейзаж» найкраще відобразити колорит міста з красою природи вдалося Гресю Євгену Васильовичу, а у номінації «Архітектура і пейзаж» – Дерев’янко Юлії Миколаївні.

У номінації «Мої улюблені місця Лохвиці» перемогло професіональне фото, зроблене Андрієм Сергійовичем Хорошиловим.

Серед фотографів дітей (до 16 років) у номінації «Міський пейзаж» перемогу здобув Грязюк Руслан, ІІ місце – Захарченко Максим, ІІІ – Забара Вікторія. А Фіцай Вікторія, Роман Давід, Сорока Інна, Фіцай Аліна та Михайлик Анна були відзначені за участь у конкурсі.   

Аматорські фото Зінченко Андрія та Титаренко Наталії Василівни посіли відповідно І та ІІ місця у номінації «Архітектура і ландшафти».

У номінації «Мої улюблені місця Лохвиці» серед фотографів дітей (до 16 років) перемогу здобула фоторобота Кібзун Ольги, ІІ місце  за своє фото отримала Буць Анастасія, ІІІ місце – Михайлик Богдан. Рибницька Поліна, Павленок Максим, Яцевич Таміла були відзначені як учасники фотоконкурсу.

«Моє місто – це 700 років історії України» – саме під такою назвою проходив міський конкурс відеороликів, учасниками якого стали дорослі любителі відеозйомки. У номінації «Лохвицькі зірки» переміг відеоролик, відзнятий Гресем Євгеном Васильовичем, а у номінації «Є в моїй Лохвиці улюблений куточок» – відеоробота Козирки Лариси Василівни.

За участь у міському  конкурсі «Лохвицький краєзнавчий музей кличе на «селфі». Лохвиця – 700» було відзначено всіх учасників – Голодородко Наталію, Михайлик Світлану, Михайлик Анну, Михайлика Богдана, Зозулю Владислава, Скибу Альону, Алієву Ельвіну та Савченко Дарину.

Учасники міських конкурсів сфотографувалися на згадку на ґанку Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості.

А  їхні чудові роботи на фотовиставці «Думи про місто. Лохвиці – 700» лохвичани зможуть побачити з 11 вересня (виставка діятиме три дні) на фасаді приміщення «Укрпошти». Відеоролики в числі інших будуть демонструватися 12 вересня з 18 год. біля приміщення РБК.Фото без опису