До виборів подбайте про дійсність своїх документів!

  • 527

25 жовтня 2020 відбудуться чергові місцеві вибори.

Отже, Міграційна служба Полтавщини нагадує, право голосу на виборах мають громадяни України, яким виповнилося 18 років, і мають із собою дійсний паспорт громадянина України (книжечку або ID-картку) або тимчасове посвідчення громадянина України. За межами України – закордонний паспорт, дипломатичний чи службовий паспорт для виїзду за кордон.

Також з метою реалізації своїх прав рекомендуємо вчасно отримати паспорти громадянина України та тимчасові посвідчення громадянина України, які вже оформлені і чекають видачі.

Слід зазначити, що готовий документ зберігається у територіальному підрозділі протягом року від дня його оформлення. Крім того, у період карантину виготовлені документи знищуватися не будуть.

З метою сприяння громадянам України в реалізації своїх прав територіальні підрозділи міграційної служби Полтавщини впродовж вересня- жовтня поточного року будуть максимально спрямовувати свої зусилля для своєчасного забезпечення  громадян паспортними документами.

Зверніть увагу, що термін оформлення ID-картки у регламентному порядку становить 20 робочих днів, у терміновому – 10.

Наразі, під час карантинних заходів за послугою з оформлення ID-картки можна звернутися до будь-якого територіального підрозділу міграційної служби Полтавщини.

Нагадаємо, кожен легко і просто може перевірити дійсність паспорта, а також інших видів документів, що посвідчують особу, скориставшись електронним сервісом ДМС за посиланням: https://nd.dmsu.gov.ua/ 

Перелік територіальних підрозділів Міграційної служби Полтавщини можна знайти на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html

До відома! У  день виборів 25 жовтня територіальні підрозділи працюватимуть з 8.00 до 20.00 години.

УДМС України в Полтавській областіФото без опису