Спортивні змагання на День міста Лохвиця-2020

  • 1558

Із головним святом міста у часі традиційно співпадає День фізичної культури і спорту, що відзначається у другу суботу вересня. Тож  цьогорічна програма заходів була насичена змаганнями з різних видів спорту, учасниками яких стали діти, молодь та дорослі лохвичани.

Вчетверте у місті відбувся велопробіг за участю представників установ, підприємств, організацій та мешканців міста. Дружною колоною велолюбителі проїхалися вулицями рідного міста за маршрутом: площа Героїв України – вул. Перемоги – вул. Покровська – вул. Урожайна – вул. Гагаріна – вул. Котляревського – вул. Бурмистенка – вул. Шевченка – об’їзна дорога – вул. Сенчанська – вул. Героїв України. Всі учасники велопробігу отримали заряд позитивних емоцій від подорожі містом, а в подарунок від Лохвицької міської ради – кепки з логотипом міста та написом «Лохвиця».

А відразу  після велопробігу у різних куточках Лохвиці    розгорнулися спортивні баталії з футболу, волейболу, баскетболу, шахів та настільного тенісу.

На спортивному майданчику зі штучним покриттям для гри в міні-футбол на території Лохвицької гімназії №1 у футбольному турнірі мірялися силами дитячі  команди міських навчальних закладів, на такому ж полі на території Лохвицької ЗОШ №3 у вправності володіння м’ячем змагалися  ветеранські футбольні команди.

Видовищна гра турніру з баскетболу серед юнаків та чоловіків відбувалася на мультифункціональному спортивному майданчику з поліуретановим покриттям на території Лохвицької гімназії №1. А команди дівчат-волейболісток зійшлися у запеклому герці на  такому ж спортмайданчику, розташованому  на вул. Героїв України.  

Юні шахісти, хлопці та дівчата,  розігрували партії шахового турніру в затишному залі Лохвицького міського ЦДЮТ, у стінах Лохвицької кДЮСШ у відкритому міському турнірі з настільного тенісу змагалися діти, молодь та дорослі спортсмени.

А на стадіоні «Колос»  у товариському матчі зійшлися ветеранські футбольні команди з міста Лохвиця та міста Кременчук.

Переможці та призери спортивних змагань отримали Грамоти, Кубки та медалі від Лохвицької міської ради, а всі учасники – кепки з символікою міста та солодощі.