Учні Лохвицької гімназії №1 отримали в подарунок телевізор

  • 526

Одним із важливих завдань сучасних навчальних закладів є створення комфортних умов для повноцінного розвитку молодого покоління і здобуття  школярами якісної освіти.

Сьогодні учні Лохвицької гімназії №1, які є постійними учасниками та переможцями районних і обласних олімпіад, районних, обласних та всеукраїнських конкурсів отримали черговий подарунок – такий необхідний для актової зали телевізор!

Подарунок від Лохвицької міської ради в особі міського голови Віктора Івановича Радька та члена правління Української Всесвітньої Координаційної ради, голови громадської організації «Народна рада Лохвиччини» Віктора Григоровича Гіржова стане вагомим аргументом для підвищення мотивації у навчанні та праці школярів.  

Отримання сучасного телевізора з функцією Smart TV стало приємною подією в житті гімназії, для відзначення якої у актовій залі зібрався учнівський актив школи на чолі з директором Н.І. Лисенко.

Цьогоріч із нагоди 206-річниці від  дня народження Т.Г. Шевченка за підтримки В.Г. Гіржова у Лохвицькій гімназії пройшов флеш-моб «Шевченко у моєму серці». Тож когорті  кращих знавців шевченкового слова В.Г. Гіржов разом з міським головою В.І. Радьком  вручили дипломи переможців та  подяки за участь  у міжнародному шевченківському конкурсі-флешмобі.

А потім всі учасники заходу на новому телевізорі переглянули відеоматеріали з флеш-мобу «Шевченко у моєму серці» та публіцистичний фільм «Лохвиця. Мелодія життя», присвячений 700-річниці першої писемної згадки про місто в історичних джерелах. 

Отож, віднині завдяки новому обладнанню у актовому залі  вчителі гімназії зможуть  застосовувати на практиці  сучасні методи  викладання, матимуть змогу візуалізувати навчальну інформацію для кращого сприйняття,  демонструватимуть на уроках різні навчальні фільми. А шкільні конкурси, свята та позакласні заходи у гімназії стануть ще змістовнішими та цікавішими!Фото без опису