17 вересня – День рятівника

  • 863

Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони!

Щиро вітаю  вас з професійним святом – Днем рятівника!
Мешканці Лохвицької ОТГ високо цінують вашу мужність, самовідданість, здатність до самопожертви, постійну готовність до найсуворіших випробувань при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисті життя і здоров'я людей.

Утверджуючи ідеали добра і милосердя, ви з честю виконуєте покладені на вас завдання. Кожен ваш робочий день – це випробування сили духу, результат зразкового виконання  вами професійного і людського обов’язку.

Життя інших людей є для вас найвищою цінністю. Заради його збереження ви щодня готові жертвувати своїм власним здоров’ям, душевним спокоєм, і навіть життям!

Глибоко переконаний, що рятувальники й надалі збагачуватимуть традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимуть обраній справі.

У день професійного свята дякую кожному з вас за самовіддану працю! Від щирого серця зичу міцного здоров’я та невичерпної енергії у вашій надзвичайно потрібній людям роботі. Хай не полишає вас нездоланна віра, підтримує свята надія, зігріває всеперемагаюча любов!

Бажаю вам щастя, благополуччя і якомога менше тривожних викликів!  Хай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає вас від усіх негараздів. Зі святом!

Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису