Цифрове піаніно для Лохвицької ДМШ

  • 582

Фактично  кожен культурно-мистецький захід на теренах Лохвицької ОТГ відбувається за активної участі учнів та викладачів Лохвицької дитячої музичної школи.

Так було і нещодавно, коли Лохвиця в умовах карантину відзначала День міста-2020 і ювілейну 700-річницю першої писемної згадки про місто в історичних джерелах.  Мешканці з насолодою слухали виконавців – юних і досвідчених,  які, граючи  на своїх музичних  інструментах на ґанку Лохвицького районного будинку культури, наповнювали міський простір живою музикою.

Та якщо з переносними інструментами не було проблем, то з громіздким піаніно при виносі на ґанок довелося потрудитися…  

Це й стало остаточним аргументом для придбання нового, сучасного,а головне – мобільного піаніно для дитячої музичної школи.

Сьогодні Лохвицький міський голова Віктор Радько та начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Заїка передали новий музичний інструмент колективу дитячої музичної школи.

Викладачі випробували  багатий і виразний звук нового цифрового піаніно KORG, виконавши кілька музичних творів. А тепер новий  інструмент очікує юних лохвицьких музикантів, які з його допомогою зможуть  демонструвати гарні виступи не тільки на сцені концертного залу, а й в будь-якому куточку на території нашої громади. Фото без опису