Спортивне обладнання для тренажерного залу Лохвицької гімназії №1

  • 703

Із ініціативи Лохвицької міської ради на базі гімназії №1 триває реалізація інноваційного проєкту – реконструкція підвального приміщення школи під тренажерний зал для дітей та молоді.

Всередині приміщення, яке наразі обладнується вентиляційною системою, вже  виконано значний обсяг робіт – це капітальний ремонт мереж водопостачання і водовідведення, санвузлів та душових, заміна  електроосвітлення.

Та вирішальну роль у створенні  тренажерного залу відіграє його оснащеність сучасними тренажерами та спортивними приладами,  адже саме це є запорукою майбутніх повноцінних тренувань спортсменів.  

Наразі придбане за кошти міського бюджету спортивне  обладнання для тренажерного залу прибуло за місцем призначення.

У переліку 32 найменування інвентарю для фітнесу – бігові доріжки, велотренажер вертикальний, блоки для м’язів спини (нижня і верхня тяга), тренажери для м’язів стегна, грудей, жим ногами, машина Сміта з противагою, лави регульовані мобільні, лава Скотта, стійка для присідань, гіперекстензія кутова, стійки під гантелі і диски, професійні гантелі тощо.

Відтак час, коли юні прихильники здорового способу життя зможуть гартувати дух і тіло у реконструйованому тренажерному залі, наближається.Фото без опису