27 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

  • 1422

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти Лохвицької ОТГ!

Від щирого серця вітаю всіх з чудовим, прекрасним професійним святом!

Вихователі і помічники вихователів, музичні керівники і інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, та логопеди – саме ви проводите для маленьких мешканців громади цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, відповідаєте за збереження  їх життя та здоров’я.

І саме  завдяки вам, мудрим і турботливим дорослим, дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, тонкощі спілкування, вчаться любити і берегти свою родину та рідний край.  

Ви вмієте перетворити дитячий садок в добру казку, повну цікавого і незвіданого! Ви в повний голос співаєте гімн щасливому дитинству, і він стає реальністю на очах!

Низький уклін вам за ласку і сердечність,  уважність і  турботу, подаровану дітям! Зараз ваші вихованці ще маленькі, але час  пролітає так швидко! Тож хай ваша робота обов'язково буде винагороджена  їхніми вдячними думками і почуттями.

Бажаю всім нових професійних досягнень і глибокої  людської поваги. Хай ваша педагогічна майстерність щодня наповнює життя маленьких вихованців радістю і щастям. Міцного здоров’я вам та успіхів у всіх задумах та починаннях! Зі святом!

         Віктор Радько,

Лохвицький міський головаФото без опису