1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана в Україні

  • 593

Дорогі мешканці Лохвицької ОТГ!

Від усієї душі вітаю вас з теплим і сердечним святом вашої життєвої осені! Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів  про культуру і міцний взаємозв’язок поколінь. 

Кожен із нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, хто в ті далекі роки віддав своє життя в ім'я нашого майбутнього. Низький уклін їм за цей життєвий подвиг.  

Сьогодні всі ми маємо прекрасну можливість подякувати своїм батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і всім літнім людям за  їхній внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, за  доброту і мудрість прожитих років.

Всім людям похилого віку щиро бажаю довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих.

І хай осінь вашого життя буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Хай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.

Прийміть  побажання щастя і благополуччя, добра і радості, злагоди в душах та довголіття. Зі святом!

 Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису