Святкові миті Васильківської філії Лохвицької гімназії №1

  • 556

В учнів Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 справжнє свято: сьогодні вони дісталися до школи першим рейсом нового шкільного автобуса!  

Відтепер комфортабельний Ataman D093S2,  придбаний відділом освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради у рамках програми «Опікуємося освітою» за кошти обласного та міського бюджетів,  щодня курсуватиме між селами – підвозитиме до навчального закладу дітей сіл Христанівка та Васильки.

Аби привітати сільських школярів із приємною подією, на подвір’я школи завітали Лохвицький міський голова Віктор Радько, в.о. старости сіл Васильки, Гаївщина, Христанівка Валентина Петрашева, начальник відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради Тетяна Заїка.

Завідувачка філії Надія Цапко, зазначила, що завдяки Лохвицькій міській раді на чолі з міським головою Віктором Радьком у Васильківській філії Лохвицької гімназії створюються найкращі умови для навчання учнів. І придбання нового шкільного автобуса – реальне тому підтвердження.

Скориставшись нагодою, напередодні професійного свята – Дня працівників освіти, яке традиційно відзначається у першу неділю жовтня, Лохвицький міський голова адресував слова щирих вітань вчителям школи.

За багаторічну сумлінну працю, результативність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді Віктор Радько вручив Грамоту Лохвицької міської ради та пам’ятний подарунок вчителю початкових класів Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 Липівській Ніні Михайлівні.

І тільки як дзвінок покликав дружну шкільну родину Васильківської філії на урок, діти пішли у класи, залишивши жовтого красеня на шкільному подвір’ї в очікуванні, коли він повезе їх додому після закінчення занять.Фото без опису