4 жовтня – День працівників освіти

  • 345

Дорогі освітяни! Щиро вітаю вас із професійним святом  – Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця Це наполеглива, натхненна праця, яка збагачує світ знаннями, милосердям та людяністю.

Ваша професія поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вам, дорогі педагоги, довірено найдорожче, що є у людей – це чисті дитячі серця і душі. І ви щедро  ділитеся з ними любов’ю і добротою своїх сердець, талантом і покликанням сіяти   мудрість і знання, вчити пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду. Місія педагога є визначальною для держави – саме вчитель щоденно формує людину та суспільство майбутнього, навчає дітей жити, мислити, любити  рідний край і свою країну.

Всі мешканці Лохвицької ОТГ високо цінують щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до своїх учнів!

Тож міцного вам здоров'я, бадьорості духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких гараздів у житті! Хай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і безмежна людська вдячність! 

                                               Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису