8 жовтня – День юриста

  • 1016

Шановні юристи, правозахисники!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Порядок в державі і благополуччя його громадян невід’ємно пов’язані з дотриманням прав і свобод людини. Професійну діяльність юристів регламентує ціла низка законів, головний серед них – Конституція України.

Саме від юристів значною мірою залежить запровадження у життя державних реформ,  удосконалення законодавства, дотримання законності, захист  прав і свобод громадян нашої держави.

Нині  жодна сфера діяльності, державний орган чи підприємство не обходяться без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Юрист для багатьох з нас –  істина в кінцевій інстанції, представник влади  й водночас захисник справедливості.

Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, неупередженості та об'єктивності, ви, шановні юристи,  присвятили своє життя служінню високим принципам права.

Тож прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.  Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, наполегливості у праці, натхнення та успіхів  у благородній справі торжества добра, гуманізму та справедливості!

Із повагою, Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису