14 жовтня – День захисника України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці

  • 747

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ!

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

         Прийміть щирі вітання із загальнонаціональними святами – Днем захисника України, Днем українського козацтва та великим християнським святом Покрови Пресвятої Богородиці!

         Ці визначні календарні дати нерозривно пов’язані між собою, адже Матір Божа є покровителькою волелюбних козаків, Берегинею України та її  воїнів.

         Немає благороднішої місії, ніж захист свого народу, рідної землі, своєї родини. Нині ми вшановуємо всіх причетних до високого звання – «Захисник України» – від сивочолих учасників Другої світової війни до молодих патріотів, які сьогодні боронять нашу українську землю від зазіхань російського агресора.

         Низько схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за вільну і  незалежну  Україну. Вічна їм слава!

           Упродовж останніх років ми є свідками героїзму та сили духу, які демонструють українські військові на сході нашої країни. Їх мужність, самовідданість і віра в перемогу надихають всіх українців.

         Тож від щирого серця я вітаю всіх, кому в житті випала висока честь носити горде ім’я захисника України, і зичу незламної волі, мужності та надійного тилу, міцного здоров’я та щасливого майбутнього.

         Хай Пресвята Богородиця тримає під своїм крилом всіх захисників рідної землі, дарує їм добру долю, довголіття, а головне – можливість виконувати військовий обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

         З повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису