Ювілейні монети для легкоатлетів у вишиванках

  • 415

Цьогоріч всьоме в Україні та вперше у місті Лохвиця відбулася патріотична спортивна подія – забіг у вишиванках, присвячений Дню незалежності нашої держави. Організатором проведення масового забігу на дві дистанції – 5 і 10 кілометрів – стала Лохвицька КДЮСШ.

Серед 25-ти учасників, вдягнених у вишиванки – були випускники спортивної школи, їх батьки, ветерани спорту, діючі спортсмени та прихильники здорового способу життя – цілі родини лохвичан та мешканців району, об’єднаних любов’ю до спорту і символу нації – української вишитої сорочки.

Окрім піднесення духу та надзвичайних позитивних емоцій учасники забігу у вишиванках отримали цінні нагороди та солодкі призи від спонсорів патріотичної бігової події, одним із яких виступила і Лохвицька міська рада.

Та оскільки Лохвиця, яка на той час знаходилася в передчутті святкування 700-ї річниці першої писемної згадки про місто в історичних джерелах, ще не отримала ювілейних монет номіналом 5 гривень, випущених з цієї нагоди Національним Банком України, то обіцяні нагороди нещодавно знайшли своїх героїв.

Керуючий справами виконавчого комітету Лохвицької міської ради Леонід Верескун разом із провідним спеціалістом виконавчого комітету з гуманітарних та соціальних питань Наталією Дробот передали 27 буклетів з ювілейними монетами директору Лохвицької КДЮСШ Ользі Яблунівській для подальшого отримання подарунку спортсменами і суддями лохвицького вишиванкового забігу. Фото без опису