ШАНОВНІ АВТОМОБІЛІСТИ ТА ДОРОЖНИКИ!

  • 610

25 жовтня, в останню неділю місяця, традиційно відзначають своє професійне свято – День автомобіліста і дорожника – водії та працівники автодорожньої галузі.   

Автомобіліст – професія зі своїми традиціями та характером. Ця напружена та почесна праця вимагає фізичної та емоційної самовіддачі, точних вмінь та навиків правильної поведінки на дорозі навіть у нестандартних ситуаціях. Відрадно, що саме серед автомобілістів основними поняттями є допомога та взаємовиручка.

Я від щирого серця вітаю професіоналів, які працюють на вантажному, громадському та легковому транспорті! Саме від вас залежить своєчасність перевезень та безпека пасажирів. Рівних доріг, безпечної їзди та уважних учасників дорожнього руху я зичу всім водіям-любителям! 

Із професійним святом  поздоровляю працівників, які  дбають про дорожню інфраструктуру, забезпечують будівництво та ремонт автошляхів.

Хай ваша праця, шановні автомобілісти і дорожники, приносить вам лише радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкриває перед вами нові горизонти. Здоров’я вам, добробуту, невичерпної енергії та безпеки на всіх життєвих і автомобільних дорогах!

          Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису