ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 392

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята, яке традиційно  припадає на першу неділю листопада!    

День працівника соціальної сфери України відзначають  фахівці Пенсійного фонду, соціального захисту, служби зайнятості, Фонду соціального страхування та інших установ і організацій, які,  функціонуючи на території Лохвицької ОТГ, займаються цим відповідальним напрямком діяльності.

Щоденно працівники соціальної сфери допомагають малозабезпеченим верствам населення, спілкуються з людьми, що мають проблеми зі здоров'ям, працевлаштуванням чи соціальною адаптацією. Пенсіонери та інваліди, діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, одинокі пристарілі та безробітні – це ті люди, які потребують уваги та підтримки з боку суспільства, представниками якого є ви – соціальні працівники!

Турбуючись про людей, забезпечуючи надання соціальних гарантій і постійної, всебічної і багатогранної допомоги всім, хто цього потребує, ви робите вагомий внесок у гуманізацію громадянського суспільства, адже ваша щоденна праця сповнена милосердям, турботою і теплом.

Тож спасибі вам за доброту та терпіння, щирість та любов до людей! Переконаний, що ваш високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади. Щастя, здоров’я та благополуччя вам і вашим родинам! Хай благородна справа, якою ви займаєтеся, приносить радість, а добро повертається назад визнанням та людською повагою!

         Лохвицький міський голова Віктор Радько Фото без опису