Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 404

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури  та майстрів народного мистецтва, яке разом з вами сьогодні святкує вся  країна!

Наша культура одна з небагатьох, якій вдалося вистояти під натиском чужого впливу, зберегти свою самобутність і чистоту. Нині вона живе та розвивається завдяки натхненній праці представників галузі культури та майстрів народного мистецтва.

Ви гідно виконуєте своє призначення на культурній ниві. А зерна духовного збагачення, посіяні вами, рясно проростають у людських душах любов’ю до кращих традицій нашого народу.

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну!

Наша громада високо цінує  ваш вагомий внесок  у розвиток національної культури, адже без вашої підтримки і розуміння, ініціативності  та  творчої думки неможливі зміни на краще у нашому суспільному і духовному житті!

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, наснаги і творчого неспокою! Нових вам мистецьких перемог, успішної реалізації творчих планів і цікавих культурних проєктів. Хай завжди у ваших серцях горить яскраво мистецький вогник!

                             Лохвицький міський голова  Віктор РадькоФото без опису