ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЛОХВИЧИНИ!

  • 515

У неділю, 15 листопада, ми відзначаємо одне із значимих свят – День працівників сільського господарства.  

Так уже склалося в Україні, що хліб у хаті – це достаток і добробут, це  відрада і впевненість у завтрашньому дні.  І де б людина не трудилась, у місті чи у селі, всі ми голосом серця завжди поєднані з тими, хто годує країну, чия доля – літо й зиму працювати в полях під відкритим небом.

Вирощування зернових – ризикований бізнес, а робота  аграріїв – це постійне долання труднощів. Це і погода, і низькі закупівельні ціни, і людський чинник. Тому подвійно цінний успіх хліборобів –  людей, які віддають землі свою працю, свою любов!

Висловлюю глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, які працюють на території Лохвицької об'єднаної територіальної громади! Ваша робота дуже важлива, адже Україна живе і працює завдяки вам – невтомним трудівникам, які постійно дбають, щоб у людей був хліб і до хліба.

З нагоди професійного свята зичу, щоб здійснялися всі ваші плани, а стихії обходили стороною! Хай у ваших оселях завжди панують затишок і злагода, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість натхненної праці і життєвих перемог! Добрих вам засівів, рясних сходів  і щедрих ужинків!

З повагою, Лохвицький міський голова Віктор РадькоФото без опису