ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ІЗ НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

  • 1193

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят  історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану, який високою ціною людських життів назавжди змінив українців.

Лохвицька об'єднана територіальна громада разом з всією Україною нині згадує ці події. 20 листопада, напередодні Дня Гідності та Свободи, делегація міської ради покладанням квітів до пам’ятного знака «Борцям за волю України» та  погруддя  Великого Кобзаря вшанувала тих, хто боровся і нині відстоює Свободу, Гідність та Незалежність  нашої країни.

Ми завжди пам’ятатимемо патріотизм і мужність Героїв Небесної сотні, загиблих воїнів АТО (ОСС), які віддали своє життя заради України, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь. Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртовує нас, живих, дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі!  Герої не вмирають! Слава Україні! Фото без опису