Майданчик – для гри, мультимедійний комплекс – для навчання

  • 412

Інтерактивний мультимедійний комплекс, який допомагатиме у навчанні школярам Лохвицької ЗОШ №3,  та новий дитячий ігровий майданчик, нещодавно встановлений на території м. Лохвиця, відтепер радуватимуть дітей Лохвицької ОТГ своєю користю. Адже що може бути важливішим для підростаючого покоління за цікаве навчання та веселі ігри!

Кошти на придбання цих подарунків для громади були залучені з Фонду розвитку територій області, за сприяння депутатів обласної ради VІІ скликання Сергія  Мамояна та Валерія Прядка з ініціативи секретаря Лохвицької міської ради Тетяни Даценко та керуючого справами виконавчого комітету Леоніда Верескуна.  

Інтерактивний мультимедійний комплекс, у комплектацію якого входить проєктор, інтерактивна дошка, ноутбук та програмне забезпечення, днями встановлено постачальниками у ЗОШ №3. Його використання створить своєрідну атмосферу на уроках, сприятиме не лише зосередженню уваги дітей на об’єктах вивчення, а й кращому запам’ятовуванню матеріалу.

7 споруд нового ігрового майданчика працівники Лохвицької міської служби благоустрою встановили на вулиці Ватутіна. Місце його розташування – березовий гайок (навпроти продуктового магазину) – зручне і безпечне. До послуг чисельної малечі, яка мешкає на мікрорайоні, –  будиночок,  гірка, гойдалки, карусель, альтанка з пісочницею – все для розваг і корисного дитячого дозвілля на свіжому повітрі. Фото без опису