6 грудня – День Збройних сил України

  • 1421

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ, ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

День Збройних сил України – свято, що уособлює мужність і героїзм оборонців і визволителів рідної землі на всіх етапах її історії, попри зміну політичних систем і часів.

Це особлива дата для всіх чоловіків, які мали честь носити військову форму й погони, присвятили своє життя нелегкій службі, гідно продовжують почесну справу предків, забезпечуючи міць та обороноздатність держави.

У трагічний для України час саме військовослужбовці першими стали на захист  держави, коли російський агресор ступив на нашу землю. Виклики, які постали перед Україною, народили нове покоління героїв, які, проявляючи мужність, відвагу, жертовність та демонструючи незламність духу, нині на сході відстоюють майбутнє України.

Нинішні Збройні сили України – це заслуга патріотів держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову української армії. Вони воюють на передовій, тренуються на військових полігонах, здійснюють військово-патріотичне виховання молоді і підготовку юнаків до військової служби, сумлінно виконують військовий обов’язок у запасі Збройних сил України.

Із молитвою на вустах згадаймо героїв, а серед них і мешканців нашої громади, які в боротьбі за українську землю загинули на сході нашої країни. Їх подвиг ми будемо пам’ятати як приклад самопожертви, патріотизму, мужності і любові до свого до свого народу, свого  рідного краю.  

Шановні військовослужбовці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Мирного неба, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та  стійкості духу у благородній справі вірного служіння  українському народові! І хай щомиті Господь оберігає ваші життя, а любов до рідної землі і людська повага надихають на нові звершення в ім’я захисту нашої держави. Слава Україні! Героям слава!

 Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису