Надія Волторніст – переможець Конкурсу серед педагогів до Всесвітнього Дня екологічного маркування

  • 2099

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу для педагогічних працівників з нагоди відзначення Дня екологічного маркування (World Ecolabel Day). У Конкурсі  брали участь 1576 педагогічних працівників з усіх регіонів України. 139 з них стали фіналістами, виконавши всі умови Конкурсу, і окрім проведеного заняття «Екологічне маркування – чому це важливо», розробили та провели власний тематичний навчально-виховний захід.

Як повідомляє оргкомітет Конкурсу, велика кількість робіт заслуговувала на відзнаки. Але цього року  є можливість винагородити трьох переможців і відзначити чотирьох номінантів. Всі переможці Конкурсу будуть подані у встановленому порядку до державних нагород, а номінанти – до відомчих заохочувальних відзнак.

Перемогу отримали найцікавіші кейси, з високим рівнем якості педагогічної роботи, яка викликала зацікавленість учнів до теми, розкрила творчий потенціал та підвищила  рівень їхньої екологічної компетентності.

А переможцем Конкурсу серед педагогів до Всесвітнього Дня екологічного маркування  стала  ВОЛТОРНІСТ Надія Миколаївна, вчитель початкових класів Лохвицької гімназії №,  яка отримає диплом переможця і грошову премію від ВГО «Жива планета» в розмірі 25 тисяч гривень.

Наша громада щиро вітає Надію Миколаївну з високим здобутком –  перемогою у Конкурсі та дякує за  професійну майстерність, готовність до інноваційної діяльності, підвищення екологічної грамотності учнів молодших класів та піднесення освітнього іміджу Лохвицької ОТГ! Фото без опису