17 грудня – День працівника державної виконавчої служби України

  • 2077

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом! Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни. Організація своєчасного, повного і неупередженого виконання рішень відповідно до законів України – саме це важливе завдання сьогодні стоїть перед органами державної виконавчої служби. А щоденна копітка робота працівників виконавчої служби захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє зменшенню несправедливості, слугує тому, аби найвищі цінності були незаперечними і надійно захищеними.

Робота державного виконавця складна і відповідальна – довіряючи вам, громадяни щодня розраховують на вашу сумлінність та неупередженість. Впевнений, що всі працівники державної виконавчої служби усвідомлюють  покладену на них велику відповідальність, а тому й надалі вірно служитимуть інтересам країни та її громадян.

Із нагоди Дня працівника державної виконавчої служби України  бажаю вам професійних звершень та успіхів, творчої наснаги, міцного здоров’я, добробуту вашим родинам! Хай цей святковий день принесе вам чудовий настрій, подарує оптимізм та гордість за вашу професію.

З повагою,

Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису